Voor kinderen van basisscholen, kerken en andere kindergroepen zijn er verschillende op maat gemaakt kindervoorstellingen die passen bij het thema Bij mij thuis.

 

 

Thuis bij de koning
Een interactieve voorstelling met veel muziek, over feest en gewoontes.
 

Bij Abia thuis is een bijzondere brief bezorgd. Ze is uitgenodigd voor het feest bij de koning thuis, in het paleis. Ze gaat meteen naar Mel om het te vertellen. ‘Oh wow, een feest bij de koning!’ zegt Mel. Hoe zou het daar zijn? Wat krijg je daar te eten? Moet je netjes blijven zitten? Iedereen is welkom, dus ook Toni en tante An, maar wat vreemd… Mel heeft geen brief gekregen.

.

Een show speciaal gemaakt over het prentenboek van de christelijke Kinderboekenweek: Thuis bij de Koning.

De show stimuleert de creativiteit en inventiviteit van kinderen in de leeftijd van 3-9 jaar (groep 1-4).

Je bent uitgenodigd!
Bij God mag je komen zoals je bent, bij Hem ben je thuis

Deze voorstelling is gebaseerd op de gelijkenis van het grote feestmaal (Lukas 14:16-24), maar nu ‘omgebouwd’ tot verjaardagsfeest van de koning. Dienaar Driekus krijgt de eer het feest te organiseren. Wanneer hij ziet dat Willie de worm een uitnodiging zal krijgen maakt hij die zoek. De andere uitnodigingen worden bezorgd en iedereen wil komen. Op de dag van het feest is er echter nog niets geregeld. Er zijn geen gasten want die hebben geen tijd of denken dat ze niet welkom zijn. Willie de worm heeft niet veel goeds in de zin. Zal het feest helemaal in het water vallen? Carlijn wordt ingeschakeld om de boel te redden… maar of dat lukt?