Maak kinderen blij met de actieboeken van 2022 en trakteer ze op de leuke CRIDZ Boekenkrant!

De (christelijke) Kinderboekenweek is van 5 t/m 15 oktober 2022 en het thema is:
Gi-ga-groen!
Het thema Gi-ga-groen is actueel en stelt de natuur centraal. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. De kinderen kunnen een echte natuurheld worden en op avontuur gaan om al het moois van de schepping te ontdekken en te helpen beschermen.

Wilt u met uw school aan de slag met het thema Gi-ga-groen! en de actieboeken?
Vraag er naar bij uw christelijke boekhandel!

Voor scholen is een kant en klaar pakket beschikbaar, waarin alle materialen zitten voor een goede voorbereiding van de Kinderboekenweek op school. De volgende materialen zitten in dat pakket:


  • Actieprentenboek onderbouw
  • Actieboek middenbouw
  • Actieboek bovenbouw
  • Werkmap voor basisscholen, inclusief actiepakket Red een Kind
  • Exemplaar CRIDZ Boekenkrant
  • Promotiemateriaal

Werkmap voor basisscholen
De Werkmap voor basisscholen
geeft uitgebreide lees- en lessuggesties en boekbesprekingen bij de actieboeken en gaat in op het thema Gi-ga-groen. De werkmappen worden begin september uitgeleverd, tegelijk met de actieproducten. Heeft u de werkmap besteld dan kunt u vanaf half augustus via de boekhandel digitaal materiaal aanvragen (lage resolutie) om de lessen alvast voor te bereiden.
> Bekijk enkele pagina's uit de Werkmap voor basisscholen 2020CRIDZ Boekenkrant
De CRIDZ Boekenkrant is een leuk, kleurrijk magazine van en voor kinderen voor de midden- en bovenbouw. Alle puzzels, verslagen, opdrachten, interviews zijn gericht op het thema Gi-ga-groen. Er staan recensies over de actieboeken in, geschreven door kinderen. Ook is er speciale aandacht voor andere leuke boeken rond het thema die je niet mag missen. Het is voor uw leerlingen een leuk magazine om uit te delen tijdens de Kinderboekenweek!
> Bekijk enkele pagina's uit de CRIDZ Boekenkrant 2020