Voor kinderen van basisscholen, kerken en andere kindergroepen zijn er verschillende op maat gemaakt kindervoorstellingen die passen bij het thema Lekker eigenwijs!.

 

 

Een geheime olifant
EEN GRAPPIGE VOORSTELLING over een eigenwijs meisje en ‘echte’ olifant
 

Op straat ligt een kleine olifant. Jill neemt hem mee en zorgt voor hem. Ze stopt hem in bad en geeft hem te eten. Ze wil hem heel graag houden, maar mag dat wel? Papa en mama hebben namelijk niet door dat het een échte is. Jill heeft opeens een geheim. Wat nu?

.

Een show speciaal gemaakt over het prentenboek van de Actieweek christelijke kinderboeken: Een geheime olifant. De show stimuleert de creativiteit en inventiviteit van kinderen in de leeftijd van 3-9 jaar (groep 1-4).

Voorstelling: Inspecteur Hoezo zoekt het uit!
 

Leeftijd: groep 1-8
Thema: Lekker eigenwijs

Koning Liefdevol gaat op reis en Driekus en Carlijn moeten op het paleis en de kluis passen. De aanwijzingen die de koning geeft, worden door Driekus in de wind geslagen. Als Barones Nooitgenoeg er achter komt dat de koning weg is en de kluis een heel kostbaar boek bevat, komt ze in actie om de kluis te kraken.  Zal het lukken voor inspecteur Hoezo om de zaak op te lossen?
 

Thema: wees wijs, luister naar het Woord van God

Duur: De voorstelling duurt 50 minuten

Kosten: € 395,- excl BTW (9%) en excl reiskosten (€ 0,21 per km) Voor 2 voorstellingenn op dezelfde locatie rekenen we € 600,-

Speelvlak:  5 m breed en 3 m diep obouwtijd 1,5 uur.

 


 

Voorstelling: Dé reis van je leven!

Leeftijd: groep 4-8

Thema: lekker eigenwijs

Benno vindt een oude gids met tickets voor dé reis van je leven. Hij neem Bonnie mee maar die vindt het nogal moeilijk om de gids te volgen. De aap wil de twee gidsvolgers graag de verkeerde kant opsturen. Bonnie vertrouwt liever op haar eigen wijsheid. Zullen ze de eindbestemming halen?

Een prachtige voorstelling met drie verschillende decors, kleurbelichtingen, muziek en geluidseffectten.

Thema: Jezus wil jouw Gids zijn, wil je Hem ook volgen.

Duur: 55 minten

Kosten: € 475,- excl. BTW (9%) en excl. Reiskosten (€ 0,21 per km). Voor 2 voorstellingen op dezelfde locatie rekenen we € 700,-

Speelvlak:  liefst donkere ruimte ivm lichteffecten, ong. 7 m breed en 4 m diep. Opbouwtijd 2 uur