Gratis actieboek Lichtval van Marianne Grandia tijdens de Week van het Christelijke Boek (20 t/m 30 maart)

Marianne Grandia heeft speciaal voor de Week van het Christelijke Boek (pendant van de Boekenweek) de novelle Lichtval geschreven. De christelijke boekhandels geven van 20 tot en met 30 maart 2019 dit actieboek gratis weg, bij aankoop van tenminste € 12,50 aan boeken. Lichtval is een uitgave van KokBoekencentrum in samenwerking met de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak (BCB).

De Week van het Christelijke Boek is een initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak (BCB). De campagne stimuleert het schrijven, uitgeven, verkopen en lezen van christelijke boeken. Lichtval is inmiddels het 41e actieboek van de Week van het Christelijke Boek.

Over Marianne Grandia

Na jaren actief te zijn geweest als vertaalster en columnist, debuteerde Marianne Grandia in 2011 met de roman Witter dan sneeuw. Deze roman werd lovend ontvangen en bekroond met de Publieksprijs Christelijke Boek 2012. Inmiddels heeft ze twee non-fictieboeken, een novelle en vier romans op haar naam staan. De laatste roman, Onder Zijn vleugels, verscheen in 2018.

Grandia (1965) werd geboren in Alphen a/d Rijn en woont inmiddels na een aantal omzwervingen al geruime tijd met haar man in Woudrichem. Voor meer info zie www.mariannegrandia.nl

Lichtval

Na veertien jaar huwelijk staan Thijs en Jolanda niet langer naast maar tegenover elkaar. Een ingrijpende verandering op het werk van Thijs zet de boel op scherp. Beiden staan voor een keuze, die niet goed uitpakt. Thijs vertrekt naar Groningen, Jolanda blijft in Brabant, samen met hun kinderen.

In de aanloop naar de eerste afspraak met een mediator die hen zal helpen met het regelen van de scheiding, blikken Thijs en Jolanda allebei vanuit hun eigen emoties op hun huwelijk terug. Waar en wanneer zijn ze elkaar kwijtgeraakt? En is er nog een weg terug?

Dit verhaal over de kwetsbaarheid van liefde zet je aan het denken: wil ik zelf gelukkig worden of wil ik de ander gelukkig maken?

'Het is mijn verlangen om iets door te geven van het herstel en de genade die ik van God heb ontvangen.' - Marianne Grandia